Εξοφλήστε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό σας και κερδίστε!

Συγγραφέας admin Δημοσιεύτηκε

Εξοφλήστε ηλεκτρονικά τις οφειλές σας, μέσω της πλατφόρμας ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ (web ή mobile, πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες) και αποκτήστε το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για ένα φορητό υπολογιστή HP (HP 250 i3-6006U/4/1TB/WIN10 HOME).
Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία ΔΕΥΑΛ (εφεξής Διοργανωτής) σε συνεργασία με την SMARTS IKE.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από την στιγμή της ανακοίνωσής του την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 μέχρι και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι διαθέτουν ή/και χρησιμοποιούν ενεργή σύνδεση υδρομέτρου με το δίκτυο ύδρευσης του Διοργανωτή.

Εξαιρούνται τα στελέχη, τα μέλη, οι συνέταιροι, οι εργαζόμενοι, οι αντιπρόσωποι και οι σύμβουλοι του Διοργανωτή, καθώς και οι σύζυγοι, σύντροφοι, γονείς, τέκνα, αδερφοί, αδερφές, συνεταίροι ή συνεργάτες των προαναφερθέντων προσώπων.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό προσμετρώνται για κάθε ηλεκτρονική εξόφληση των οφειλών στην ΔΕΥΑΛ, μέσω της πλατφόρμας ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ (web ή mobile). Οι πόντοι σας θα υπολογίζονται την επόμενη από την ημέρα εξόφλησης και εφόσον αυτή έγινε δεκτή από την τράπεζα. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών στην κλήρωση για το δώρο, για κάθε διακριτή ηλεκτρονική εξόφληση που πραγματοποιεί.

Προθεσμία συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00μμ.

Τα αποτελέσματα θα σταλούν στον νικητή με e-mail μετά την κλήρωση που θα γίνει μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2018.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει τυχαία, μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων που έχουν εξοφλήσει ηλεκτρονικά τις οφειλές τους στη ΔΕΥΑΛ, μέσω της πλατφόρμας ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ (web ή mobile). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Διοργανωτή την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:00πμ.

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΛ, http://www.deyalamias.gr, καθώς και στο λογαριασμό Facebook της εταιρείας, https://www.facebook.com/deyalamias.

O Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απολύτως ελεύθερη και ανέλεγκτη κρίση του, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα παρεμφερή ή ίσης αξίας αυτών, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με σχετική δημοσίευση-ανάρτηση στο διαδίκτυο, στις ιστοσελίδες http://www.deyalamias.gr  και στο Facebook στον λογαριασμό https://www.facebook.com/deyalamias. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν με την συμμετοχή τους τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων της μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. O Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τα ονόματα νικητών, τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων, τις φωτογραφίες αυτών, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στον διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι η διεξαγωγή του διαγωνισμού δύναται να επηρεαστεί ή διακοπεί από την απόδοση του δικτύου.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρηματικό ποσό.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν e-mail στο support@deyalamias.gr

Δι@ύγεια

Τελευταία άρθρα | περισσότερα...

Προκήρυξη για Υδρόμετρα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Η ΔΕΥΑΛ προκηρύσσει Συνοπτικό Μειοδοτικό Διαγωνισμό, για την προμήθεια : « Υδρόμετρα » προϋπολογισμού 58.745,00 € πλέον Φ.Π.Α. 14.098,80 € σύνολ...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σήμερα Τετάρτη 17-10-2018, λόγω βλάβης αγωγού, θα γίνει διακοπή νερού στην οδό Όθωνος από Αμαλίας έως Αγ. Νικολάου από ώρα 9:00 έως ώρα 14:00.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σήμερα Δευτέρα 24/9/2018, λόγω βλάβης αγωγού, θα γίνει διακοπή νερού στις 9:00 - 12:00 στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου από Βαρδουσίων έως Λυσικράτους και στις καθ...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σε συνέχεια της αποκατάστασης χθεσινής βλάβης αγωγού, σήμερα Παρασκευή 21/9/2018 θα επαναληφθεί η διακοπή υδροδότησης από 9:30 έως 14:30 στην οδό Μακροπούλου, από Σ...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σήμερα, Πέμπτη 20/9/2018 Λόγω βλάβης αγωγού, έχει γίνει διακοπή νερού στην οδό Μακροπούλου από την οδό Σκληβανιώτου μέχρι την οδό Παπαλουκά. Η αποκατάσταση της βλάβ...

Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού

Α/Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Προμήθεια εργαλείων

Α/Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Στοιχεία επικοινωνίας

Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας

Α. Παπανδρέου και Τ. Ισαάκ

Λαμία, Φθιώτιδα

Τ.Κ. 35133

Τηλ. 22310 32950-1

info@deyalamias.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας

Στατιστικά εργασιών

Εργασίες (από 01/01/2016): 4017

Έχουν ολοκληρωθεί: 4002

Δημοφιλέστερος τύπος εργασίας:
Βλάβη Αποχέτευσης (2432 εργασίες)