Δώστε το κινητό σας τηλέφωνο για να ενημερώνεστε για τις βλάβες δικτύου, διακοπές υδροδότησης, ληξιπρόθεσμες οφειλές, κινήσεις λογαριασμού, κτλ εγγραφή

Έργα 9 εκατομμυρίων ευρώ από τη Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας

Συγγραφέας alexis Δημοσιεύτηκε

27/12/2018

 

          Η  Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας συνεχίζοντας τις επιτυχημένες προσπάθειες για εξασφάλιση χρηματοδότησης έργων που βελτιώνουν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, πέτυχε το τελευταίο χρονικό διάστημα την ένταξη σημαντικών έργων.

Στην πρόσκληση ΙΙ ″Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας λυμάτων″  του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, χρηματοδοτούνται τα παρακάτω έργα :

  • Επαναχρησιμοποίηση Υγρών Αποβλήτων Ε.Ε.Λ. Λαμίας″ για την αξιοποίηση των επεξεργασμένων εκροών του Βιολογικού Καθαρισμού προς γεωργική χρήση.  Προϋπολογισμός 2.450.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
  • Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και αγωγός μεταφοράς Φραντζή″. Προϋπολογισμός 1.780.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
  • Προμήθεια Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού 200 KWp στην Ε.Ε.Λ. Λαμίας″. Προϋπολογισμός 240.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α.

 

          Επίσης, η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας από κοινού με τον Δήμο Μακρακώμης πέτυχε την ένταξη στην πρόσκληση Ι ″Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης″ του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, της χρηματοδοτούμενης Πράξης : ″Διαχείριση πόσιμου νερού περιοχών Σπερχειάδας -Μακρακώμης και Υπάτης″ που περιλαμβάνει τα έργα :

  • Αναβάθμιση Αγωγών Εξωτερικού Υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης ΟΤΑ Ν. Φθιώτιδας από πηγές Κανάλια Πύργου Υπάτης″. Προϋπολογισμός 2.250.000,00 € χωρίς Φ.Π.Α.
  • Προμήθεια Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλελέγχου τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών περιοχών Σπερχειάδας- Μακρακώμης και Υπάτης″. Προϋπολογισμός 1.000.000,00 € με Φ.Π.Α.

 

 

          Επί πλέον αξιολογήθηκε θετικά η πρόταση της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας για την χρηματοδότηση στην πρόκληση του Ε.Π. ″Στερεά Ελλάδα″ με τίτλο ″Έργα εξοικονόμησης και αναβάθμισης της ποιότητας του πόσιμου νερού″  της Πράξης ″Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού αναβάθμισης ποιότητας και εξοικονόμησης πόσιμου νερού Λαμίας″ . Προϋπολογισμός 1.150.100,00€ με Φ.Π.Α.

 

          Τα παραπάνω έργα, συνολικού προϋπολογισμού 8,9 εκατομμυρίων ευρώ, εκτός της συμβολής τους στην βελτίωση των υποδομών, της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της προστασίας του περιβάλλοντος, θα συμβάλλουν θετικά και στην οικονομική δραστηριότητα του Δήμου και της περιοχής μας.

 

 

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΛΑΜΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Αρχεία: 
ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon erga_9_ekatommyrion_eyro_apo_ti_d.e.y.a._lamias.pdf130.22 KB

Τελευταία άρθρα | περισσότερα...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης από έργα φυσικού αερίου, υπάρχει διακοπή νερού μεταξύ των οδών Χατζηδάκη, Βελουχιώτη, Δαμασκηνού και Καράγιωργα.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σήμερα Παρασκευή 8-3-2024, υπάρχει διακοπή στην οδό Υψηλάντου (Δυτικό τμήμα) και στις οδούς Καζούλη, Αντιγόνη και Ομήρου. Προβλέπεται επαναφορά περί της 13:00...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σήμερα Τετάρτη 14/2/2024, λόγω βλάβης, υπάρχει διακοπή μεταξύ των οδών Υψηλάντου, Αγνώστου Στρατιώτου, Καραϊσκάκη και Μαυροδήμου. Υπολογίζεται επαναφορά υδροδότησης...

Πρόσκαιρη θολότητα του νερού

Λόγω ρυθμίσεων στο δίκτυο ύδρευσης του κέντρου της πόλης προκειμένου να μην γίνει πολύωρη διακοπή για την αποκατάσταση διαρροής σε τροφοδοτικό αγωγό οδού Δυοβουνιώτ...

Διακοπή Υδροδότησης

Λόγω βλάβης, υπάρχει διακοπή νερού στο παλαιό σχέδιο Ν. Μαγνησίας. Προβλέπεται αποκατάσταση υδροδότησης περί τις 15:00.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης αγωγού, θα γίνει διακοπή ύδρευσης από 14:00 έως 18:00 στις περιοχές μεταξύ των οδών Δαβάκη έως 25ης Μαρτίου, 25ης Μαρτίου από Λουκή Ακρίτα έως Σπύρου Με...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης αγωγού, θα υπάρξει διακοπή νερού από τις 11:00πμ μέχρι 13:00μμ, στις οδούς: Ναυπάκτου έως Πηλίου και Σόλωνος έως Σωκράτους.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης αγωγού, θα γίνει διακοπή από τις 9πμ μέχρι τις 12μμ στην περιοχή Βράχα Σταυρού.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης υπάρχει διακοπή νερού στην συνοικία Καλυβίων μεταξύ των οδών: Βάρναλη, Πλαστήρα, Λ. Ακρίτα, Ανθ. Γάζη, Μυριβήλη. Υπολογίζεται επαναφορά περί την 13:00....

Στοιχεία επικοινωνίας

Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας

Α. Παπανδρέου και Τ. Ισαάκ

Λαμία, Φθιώτιδα

Τ.Κ. 35133

Τηλ. 22310 32950-1

info@deyalamias.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας

Στατιστικά εργασιών

Εργασίες (από 01/01/2016): 4320

Έχουν ολοκληρωθεί: 4106

Δημοφιλέστερος τύπος εργασίας:
Βλάβη Αποχέτευσης (2461 εργασίες)